.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Studentendisco Lorre -

Phoenixstraat 30, Delft
Studentendisco Lorre. Dé studentendiscotheek van Delft en omstreken waar studenten voor studentenprijzen kunnen uitgaan (bier kost een euro en mix-drankjes kosten drie euro.) Toegang tot Lorre geschiedt door middel van Lorre-Pas.

De Lorre-Pas is verkrijgbaar op vertoon van collegepas en wordt voorzien van foto en naam. De kosten van de pas bedragen vijf euro. Voor twee euro per persoon, kan een bezoeker zonder Lorre-Pas, geïntroduceerd worden door een bezoeker in bezit van een Lorre-Pas. Studenten in het bezit van een collegekaart hoeven niet geïntroduceerd te worden. Zij betalen wel €2,- entree, indien zij geen Lorre-Pas willen aanschaffen.
Sfeer & interieur. Lorre is een discotheek met 2 niveaus. Vanaf de bovenste verdieping kan je op de dansvloer kijken. Beneden is de grote hoofdbar, waar bijna alle drank wordt geschonken die je je kan voorstellen. Daarnaast is er ook een kleine bar. Ook boven is een bar, waar vooral RTD’s verkocht worden. Lorre beschikt over een uitgebreid lichtplan, waardoor de zaal er iedere keer anders uit zal zien. In Lorre komen voornamelijk studenten en de discotheek wordt ook gerund door studenten. Hierdoor zal er altijd een zeer relaxte en ongedwongen sfeer hangen.
Muziek. Meestal draaien de huisdj’s dansmuziek als house, techno, R&B en top 40, maar voor de grotere feesten nodigen ze bekende namen uit. In het verleden hebben hier DJ’s gedraaid als Tiësto, Don Diablo en Benny Rodrigues.
Telefoon: 0152150027
Website: http://www.lorre.nl

Studentendisco Lorre, Phoenixstraat 30, Delft
Donderdag: 23.00 tot 05.00 uur Zaterdag: 23.00 tot 04.00 uur