In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Le Mariage & The Bounge -

Hippolytusbuurt 8, Delft
Wereldkeuken
Le Mariage & The Bounge. Restaurant Le Mariage & The Bounge in Delft, dagen uw smaakpapillen uit... en laten u verrassen! Door de persoonlijke service proberen zij de gasten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Zo zijn ook het gerecht 'De Mariage' en onze combinaties van duo hoofdgerechten ontstaan. De Mariage is hier al 10 jaar de specialiteit in de Pijpenla. Om de hele avond compleet te maken hebben zij ook "The Bounge"! Of het nou voor het eten is voor een aperitief of na het eten voor de koffie en eventueel dessert. Ook geschikt om even met elkaar bij te kletsen en te genieten van de DVD muziek. Je zal verrast worden door de gevarieerde keuze. Jaren 80 muziek, BeeGees, Il Divo, ... alles komt voorbij terwijl je geniet van een hapje en een drankje. "The Bounge" is ook geschikt voor personeelsborrels, recepties, partijen of een gezellig avondje uit. In dit restaurants hebben zij 150 zitplaatsen. Zij kunnen zowel de lunch als het diner verzorgen. Door ervaringen met groepen begrijpt Restaurant Le Mariage & The Bounge dat u aan tijd gebonden bent. Daarom kunnen zij u garanderen een 3 gangen menu in 1 of 1,5 uur te serveren. Welke wensen u ook heeft, Restaurant Le Mariage & The Bounge maakt graag een offerte op maat voor u.
Geschiedenis. Geopend sinds 2006.
Sfeer & interieur. Modern en sfeervol interieur!
Keuken & kaart. “Piece menu” u maakt een keuze uit twee gerechten van de kaart die in één keer als duo gerecht geserveerd worden. “Bounge menu” u maakt een keuze uit vier gerechten van de kaart die in twee keer (zoals een voor- en hoofdgerecht) geserveerd worden. “Mariage menu” u maakt een keuze uit zes gerechten van de kaart die in twee keer (zoals een voor- , hoofd- en nagerecht) geserveerd worden. Vraag naar de wisselende vegetarische gerechten. Ook houden zij rekening met diverse diëten en allergieën.
Telefoon: 015-2122805
Website: http://www.restaurantlemariage.nl/

Le Mariage & The Bounge, Hippolytusbuurt 8, Delft
Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.