In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Maison de la CrÍpe -

Nieuwe Langendijk 59, Delft
Frans
Maison de la CrÍpe. Gelegen in het historische centrum van Delft bevindt zich de eerste echte Franse CrÍperie van Nederland. Hier kan je je tegoed doen aan vele verschillende CrÍpes en Galettes (hartige crÍpes gemaakt van boekweit en gevuld met allerlei lekkernijen).
Keuken & kaart. Laat je verrassen door de grote variatie van galettes. De hartige variant van crÍpes gemaakt van boekweit en gevuld met diverse lekkernijen. Zij hebben diverse vlees, vis en vegetarische varianten op ons menu staan en de galettes zijn daarnaast ook nog eens gluten-vrij!

Voor de liefhebbers van zoetigheid hebben zij eveneens een niet te missen aanbod van heerlijke crÍpes. Flinterdun en traditioneel bereid zullen zij je smaakpapillen doen prikkelen. Maison de la CrÍpe is het ideale adres om van je lunch, high-tea en diner een bijzondere aangelegenheid te maken. Zij staan met open armen klaar om je te mogen ontvangen.
Telefoon: 015-2128989
Website: http://www.maisondelacrepe.nl

Maison de la CrÍpe, Nieuwe Langendijk 59, Delft
Dinsdag 17.00-22.00 Woensdag t/m Zondag 12.00-22.00